Payson Direkt

Payson Faktura

Om oss

www.FruBlom.se ägs och drivs som enskild firma av Ulrica Bengtsson-Blom 

Momsregistreringsnummer SE710204670801

Säte
Alstigen 5
253 41 Vallåkra

Kontakt 
0708-666106 eller info@frublom.se


Allt startade under hösten 2005 med lätt pärlande på öppna förskolan under min första föräldraledighet. Detta utvecklades relativt snabbt till en stor hobby och lagret växte, och växte, och växte. Detta resulterar nu i webbshop för att kunna förse likasinnade med material av god kvalitet till bra priser. Jag, Ulrica är en gift kvinna i 40-årsåldern med make och 2 underbara barn, barnen är lika pyssliga som jag och älskar att vara i pysselrummet med mig. Detta möjliggör att jag kan driva webbshoppen vid sidan av mitt ordinarie arbete. 

Jag håller regelbundet kurser och pysselkvällar här hemma, det finns vissa inbitna pärlare som kommer regelbundet och pärlar på fasta tider, andra kommer hit någon gång då och då. Alla är välkomna men det är först till kvarn som gäller, det finns plats för 6 rutinerade pärlare samtidigt. Är ni nybörjare och vill ”prova på” är det lagom med en grupp på max 4 personer. Boka gärna plats på telefon 0708-666106 eller via mail info@frublom.se 
Vid pysselkvällarna finns allt material att köpa på plats, de inbitna pärlarna tar gärna med sitt eget material och stödköper material av mig.

 

Ring för prisinformation och schema gällande kurserna.

Butiken använder OpenCart
FruBlom.se © 2018